Bröllopsfotograf Sundsvall, Timrå och Världen

Gör ert bröllop personligt!

När jag började planera vårt bröllop funderade jag mycket över hur vi kan göra vårt bröllop personligt. Let’s face it, att hitta ett tema för dagen är förhållandevis ”lätt” (sen kan såklart själva utförandet vara en utmaning!), men att klura ut hur vi kunde göra det personligt och inte ”som alla andra”, det var lite klurigare.

Som bröllopsfotograf har jag glädjen att få delta i så många olika människors bröllopsdagar, och jag ÄLSKAR att se de små (och stora!) detaljerna som brudparen har lagt ner lite extra tanke och omsorg kring. För det ÄR verkligen inte lätt att få till de där personliga detaljerna alla gånger, men SÅ värt när det väl blir rätt!

Ett jättebra exempel på vad jag menar är fantastiska Erika och Philip som gifte sig tidigare i år (2024). De var tydliga redan i bokningen att de vill ha bilder som var ”vi”, och i detta fallet så innebar det två härliga människor som gillar att klättra, vandra och cykla. De gav ett förslag på en plats som ligger dem varmt och hjärtat, Uvberget strax utanför Sundsvall, så vi begav oss dit för deras porträttfotografering innan det var dags för vigseln.

Här blev de personliga inslagen bilder så som kängor, vandring i skogen, dans på en klippkant, och det var HEEEELT magiskt och 100% Erika och Philip! Och som om inte detta var nog – de cyklade tandemcykel tillsammans iväg från kyrkan efter sin vigselceremoni. Nämen alltså hörrni – hur coolt?!

Här kommer en liten bildkavalkad a’la Erika och Philip, på hur man kan göra sina bröllopsbilder personliga 🥰

 

Vad har du för personliga inslag som du vill föreviga på dina bröllopsbilder? Oavsett om du väljer mig som din bröllopsfotograf eller någon annan – var inte blyg för att berätta om vad som gör ert bröllop till just ERT bröllop. Vi fotografer ÄLSKAR att föreviga era dagar och framförallt era hjärtvärmande detaljer 🥰

Bild av Erika Persson

Erika Persson

Nygift bröllopsfotograf från Timrå (Västernorrland) som bloggar för att hjälpa dig att planera ert bröllop, för att berätta om sitt eget bröllop, och för att visa fina bilder på underbara bröllop från åren som gått ❤️

Senaste inläggen:

© Erika Persson   |   Torsboda 730   |   861 95 Söråker   |   hej (a) fotografannaerika.se