Bröllopsfotograf Sundsvall, Timrå och Världen

Ris, såpbubblor eller blomblad? Läs här vettja!

Nu kanske du tänkte att ni skulle få ett tips på vilken av ris, såpbubblor eller blomblad som är det bästa. Eller har jag kanske ett annat alternativ? Nej, det är faktiskt inte det som detta inlägg handlar om. Det är om själva ”kastningen” jag tänkte skriva. Här kommer ett toppentips till när ni går ut och möter era gäster efter vigseln!

Många som varit på bröllop och välkomnat brudparet ut från vigseln är troligtvis väl medveten om följande:

  1. Står man långt ifrån brudparet så når ris/såpbubblor/blomblad sällan hela vägen fram när det kastas/blåses
  2. Största chansen att lyckas ”träffa” brudparet är att alla behöver kliva fram
  3. Det syns inte alltid så bra på bild eller film
  4. Det är lite svårt att veta när det är dags att gå fram och krama brudparet.

Lösningen?

Efter att ni blivit hurrade för och fått beundrande blickar och fastnat på otaliga bilder – Ställ gästerna i två led, som en ”tunnel” som ni ska gå igenom! De behöver inte stå jättetätt, men fördelen är att alla kommer stå lika långt ifrån er när ni passerar dem! Längst bort från er ställer ni era närmaste, tex föräldrar, syskon eller brudfölje (eller ha alla huller om buller – det går precis lika bra!) Alla får chans att kasta/blåsa på er, på rimligt avstånd, och bäst av allt: När ni når slutet av ”tunneln” så blir det en naturlig start för ert kramkalas!

Bild av Erika Persson

Erika Persson

Nygift bröllopsfotograf från Timrå (Västernorrland) som bloggar för att hjälpa dig att planera ert bröllop, för att berätta om sitt eget bröllop, och för att visa fina bilder på underbara bröllop från åren som gått ❤️

Senaste inläggen:

© Erika Persson   |   Torsboda 730   |   861 95 Söråker   |   hej (a) fotografannaerika.se